Upoznavši cvetne esencije, astrologiju i astrohealing, a potom i meditaciju, Tai chi i Qi Gong u čemu sve više uživam i napredujem, otkrila sam načine za povezivanje sa svojim mirom,  i sa većom svešću a potom sam otkrila i kako lako da se povežem sa svojom intuicijom koja mnogo olakšava život ako umemo da je prepoznamo. Sada se radujem životu svaki dan, prepoznajem svoju svrhu i znam da svaki trenutak života služi nečemu. Želim da vam pomognem da otrkijete sebe i svoje darove, da transformišete svoje blokade u kreativnost, da se oslobodite zabrana i dužnosti i  da otkrijete najbolju verziju sebe.

Energetska astrologija, “astrohealing”, floriterapija, kroz intuitivni koučing razgovor sa vama, su alati koje koristim u svom radu jer su meni pomogli da  lakše prebrodim blokade i probudim svoje uspavane potencijale.

 

Moj sistem rada podrazumeva:

 

  1. identifikaciju  teme – problema sada i ovde uz intuitivni koučing razgovor i test energetskih centara (čakra i kinezi test);
  2. analizu natalne karte u 3 osnovna koraka;
  3. izbor vibratornih esencija u odnosu na cilj koji ste sebi postavili, a koji je usmeren ka svrsi, uz set energetskih vežbi i tehnika meridijana za lakše povezivanje sa osećajem u telu i prolazak kroz emotivne i mentalne procese;
  4. energetsko čišćenje čakri, set meditativnih i meridijanskih vežbi koje ubrzavaju raščišćavanje blokada;
  5. sumiranje postignutog i testiranje pozicije osobe u odnosu na početnu tačku;
  6. manifest osobe – na neki način zakletva sebi (pisana)- ko jesam i šta mi je svrha.

 

Kroz ovaj process u trajanju od 5-6 meseci, klijenti postižu:

  • veću bliskost sa sobom i povezanost sa drugima;
  • veću ispunjenost, sreću, poletnost u odnosu na start;
  • veću kreativnost i materijalizaciju željenog.

 

Sertifikati i licence: 

Master NLP, NLP Life&Bussiness Coaching, Wing-Wave® coaching, sertifikati stečeni u NLP Institutu u Beogradu (akreditovanom od međunarodnih stručnih asocijacija – ECA, IANLP, NLP-IN, ECNLP); Praktičar floriterapije, završena edukacija u školi floriterapije “Latice” u Beogradu; Astrohiling terapeut i praktikant energetske astrologije; Institut za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler” u Beogradu; Intuiutive and success coach sertificate (ISC), Asocijacija za Energestku psihologiju u Beogradu.