intuitivni koučing

Intuitivni koučing – dopusti sebi da čuješ sebe i svoj unutrašnji glas – poveži se sa sopstvenom dušom, otkrij iskru u sebi, svoj dar, svoju svrhu, nauči da osluškuješ svoje telo i svoje biće.

Ovo je  proces koji vas povezuje sa vašom desnom hemisferom mozga, sa svim onim arhetipskim simbolima, bojama, rečima koje dolaze iz viših sfera i zaobilaze vaš rutinirani mentalni proces,  a  kroz koji prolazite sa vašim koučom-terapeutom. Vaš terapeut vas prvo uvodi u meditativno alfa stanje – krajnje opušteno i mirno  a budno i prisutno – u kome se vi lakše povezujete sa vašim višim vođstvom i dopuštate sebi da primetite tihe reči, slike, simbole koje inače u aktivnom stanju ne primećujete tako lako. Ovaj intuitivni proces vam pomaže da lakše primetite znake na putu do vašeg sna a koje vam redovno šalje Univerzum. Samim tim vas ovo prošireno stanje uma  uvodi u polje sinhroniciteta, čime je mnogo olakšano vaše putovanje i koračanje kroz život jer znate da niste nikada sami a da su vaši viši vodiči uvek uz vas i da možete uvek da im se obratite za pomoć.

Ovaj proces je vrlo nežan i od vas samo traži da ste spremni da se opustite i upustite u magični svet boja, simbola  i tonova koji  postoje u vašem šestom čulu a koji vas povezuju sa dubokim zapisima kroz vaše energetske centre (čakre). Oni su nam dostupni onda kada uđemo u prisutnost sadašnjeg trenutka u kome postoji čitav jedan svet neograničenog polja mogućnosti Univerzuma. Ujedno, kada se povežete sa sadašnjim trenutkom onda se lakše povezujete i sa svojim telom i osećajima koji govore kroz njega i šalju vam važne poruke iz vašeg nesvesnog. I time počinjete da komunicirate i sa vašim telom i sa vašom dušom i da ih spajate u jednu tačku a što se zove bivanje u svesti.