Dragi prijatelji, bilo bi nam zadovoljstvo da nam se pridružite na ovom predivnom dogadjaju u junu!

Holističko leto, RT Veslo 21. jun – 30. jun

Promena kakvu želimo da vidimo u svetu treba da počne od nas samih.
Zato je važno da svaki trenutak iskoristimo za rad na sebi, za otkrivanje svojih potencijala i buđenje energije.
Na holističkom letovanju na Rtu Veslo, najlepšem poluostrvu Luštica u Crnoj Gori pored Tai Chija, Qi Gonga i Meditacije koje će voditi Ivana Grahovac, imaćemo večernji programa Astrohealing koji će voditi holistički terapeut Ksenija Stojkov Šutilović.

Duboko disanje, meditacija pod plavetnilom neba i mirisom mora, najlepši je opis Holističkog Leta, radićemo na osvešćivanju i uklanjanju blokada u telu, dubokom i svesnom disanju, odvajanju od sopstvenih misli, samoposmatranju.
Pokušaćemo da bez očekivanja i namere ozdravimo telo, umirimo um i učinimo da to postane prirodni odgovor na stres.
Suština ovog programa je da otpustimo blokade uma i tela, da probudimo duboku veru da čitav univerzum radi za nas u smeru naše transformacije.
Sam ambijent Rta Veslo uliva neverovatnu energiju i stimuliše želju na duhovni rad, kada tome dodamo more, sunce, plažu i divne ljude, dobijamo fantastičnu kombinaciju.

QI GONG I TAI CHI VEŽBE

• jačaćemo i opuštati telo i nervni sistem
• poboljšavamo zdravlje, imunitet i raspoloženje
• učimo kako da punimo tkiva i organe životnom energijom i jačamo auru
• usmeravamo i kontrolišemo energiju
• učimo kako da koristeći energiju pomognemo sebi i drugima
• vežbamo Qi Gong energetsko disanje
• mikrokosmičku orbitu
• istezanje
• vežbe upravnjanja energijom
• pranično lečenje

ASTROHEALING

Otkrićemo kako plešu planete kroz naš horoskop i kakvu energiju nosimo u sebi. Astrologija je izuzetan način da saznamo puno toga o sebi i svom okruženju i da od blokade napravimo najveću kreaciju. U našoj natalnoj karti vide se sve naše predispozicije, naši talenti, sve naše mogućnosti koje nas vode ka našoj svrsi u ovom životu, kao i sva naša uverenja i uverenja naših predaka koja nas blokiraju da živimo svoj puni potencijal.
Kako je sve energija – vibracija tako i svaka planeta rezonuje sa određenim energetskim centrom (čakrom) u našem telu, a svaki energetski centar nosi zapis iskustava naših predaka, odnosno rezonuje sa određenim sećanjima našeg bića.
U ovih nedelju dana letovanja povezaćemo se sa 7 planeta i 7 čakri u našem telu, otkrićemo njihovu međusobnu povezanost sa našim višim, kosmičkim bićem. Upoznaćemo osnove svoje natalne karte, naučićemo da je čitamo i da razumemo kako da koristimo svoje planete i njihove aspekte da rade za nas umesto da nas troše. I na kraju ćemo pokretom i plesom pokrenuti energiju u telu.
Planetarni ples se zasniva na povezivanju naših energetskih centara sa određenom vibracijom muzike, čime se naše telo samo od sebe budi i povezuje sa našim Višim Ja i kosmičkim vibracijama. Preko plesa i pokreta se bude naše ćelije i oslobađa se velika količina nagomilane energije i emocija. Ukoliko dozvolimo sebi da se povežemo sa emocijom koju data muzika budi u nama, posle nekoliko trenutaka određena blokada počinje da popušta – telo počinje samo da pleše i da se povezuje sa našom prirodom.

PROGRAM

21.jun (petak) dolazak u kasnim popodnevnim ili večernjim satima (do 19 h), večera i proslava prvog dana leta! 🙂
Vežbamo dva puta dnevno, pre podne i predveče, tokom dana smo slobodni za kupanje, izlete i ostale aktivnosti.
30.jun (nedelja) poslednji dan.

SMEŠTAJ

Privatna kuća JANA sa dvokrevetnim sobama

https://www.airbnb.com/rooms/12261847?guests=1&adults=1

HRANA

Doručak,ručak i večera
TRADICIONALNA I VEGETARIJANSKA KUHINJA 🙂

CENA za uplate do 1. juna

456 evra, u cenu su uračunati smeštaj, hrana i časovi.

540 evra, posle 1.juna ako još ima mesta.

Troškove puta snose sami ucesnici.

Potrebno izvrsiti rezervaciju uplatom punog iznosa najkasnije do 1.juna.
Broj mesta je ograničen .

Sve informacije:

umece.chija@gmail.com
www.taichi-umece.com
063/269/339

www.taichi-umece.com
www.esencijaduse.com

PREDAVAČI

Ivana Grahovac iza sebe ima preko 20 godina praktikovanja različitih zapadnih i istočnih duhovnih veština samorazvoja, hatha joge, praničnog lečenja, različitih sistema zapadnog hermetizma, geštalt, sistemskih i porodičnih konstelacija.

Obuku i usavršavanje za instruktora Tai Chi Chuana i Qi Gonga završava u CIVS centru “Umeće čija” (Art du Chi) u Francuskoj gde provodi četiri godine na intenzivnoj obuci u radu sa formatorima.
Nakon obuke ostaje da živi i radi u Francuskoj kao muzičar, instruktorka škole “Umeće čija” i instruktorka hatha joge na Univerzitetu u Lionu.
U međuvremenu organizuje seminare u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori sa redovnim gostovanjima instruktora iz Francuske, Švajcarske, Portugala i Hrvatske.
Na polju muzike i rada sa zvukovima, Ivana nastavlja svoje izvođačke aktivnosti kao profesionalna violončelistkinja i kompoziotorka muzike za energetske meditacije što je deo jedne posebne oblasti škole “Umeće čija” kojoj je Vladi, osnivač škole “Umeće Čija” posvetio ceo život i doveo do vrhunskog nivoa u oblasti energetske sonologije i isceljenja zvučnim frekvencijama.

Ksenija Stojkov Šutilović, diplomirala je prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu gde je radila u oblasti prostornog planiranja, razvoja i unapređenja regiona i životne sredine. Godine 2007. je upoznala NLP (Neuro Linguistic Programing), metodu koja povezuje različite pristupe primenjenih psihologija i pomaže čoveku da osvesti mogućnost unutrašnje promene u cilju postizanja uspeha u bilo kom životnom polju. Ovo je bio samo prvi korak i iskorak u nepoznato.
Radom na sebi kroz različite eduakcije otvorile su joj se mogućnosti da ostvari svoju duboku i skrivenu želju da se bavi istraživanjem ljudske prirode i edukacijom na polju ličnog razvoja.
Preko svih svojih učenja je uvidela da osnova za razvoj i unapređenje bilo kog sistema i naš uticaj na njega leži u razvoju i promeni nas samih. Veruje da je život uvek dinamičan, u stalnoj težnji ka ravnoteži, u kome padovi služe za učenje a usponi za radovanje, a najvažnija tačka je ona koja sadrži i slobodu i odgovornost.
Sertifikati i licence: Astrohealing terapeut i konsultant Energetske astrologije u Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju “Johannes Kepler” u Beogradu; Intuitive & Success Coaching, ISC sertifikat u okviru Asocijacije za Energetsku Psihologiju, Praktičar floriterapije – završena edukacija u školi floriterapije “Latice” u Beogradu; Master NLP, Life & Bussines Coaching, Wing-Wave® Coaching, stečeni u NLP Institutu u Beogradu (akreditovanom od međunarodnih stručnih asocijacija – ECA, IANLP, NLP-IN, ECNLP)